Gigaset SL450A GO

Gigaset SL450A GO

  • SL 450 ürünündeki mevcut özelliklere ek olarak
  • 1 PSTN ve 6 VoIP hesaba bağlı olarak eşzamanlı 3 görüşme (2+1 görüşme) yapılabilen Ip Dect Telefon
  • 55 Dakika kayıt sağlayan üç ayrı Telesekreter
» Yüksek kalite malzemeler ve üstün isçilik, aliminyum çerçeveli el cihazı 
» Genis TFT renkli ekran, Y x G: 50 x 38 mm (2.4") 
» Eller serbest görüsmede dahi fonksiyon tusu sayesinde hızlı ayarlanabilir ses profilleri ile mükemmel ses performansı



Gigaset SL450: Yüksek kalite malzeme ve üstün isçilik ile mükemmel ses kalitesinin birlesimi. Metal aliminyum çerçeve yalnızcagöze hitap etmiyor avucunuzdaki durusu da mükemmel. Berrak TFT renkli ekran, telefonun boyutunun sınırlarına yaklasaraksasırtıcı derecede büyük. Anlasılır bir sekilde tasarlanmıs arayüz ve harika renkler arama deneyimini tamamlıyor. Ses kalitesi deaynı derecede olaganüstü: mükemmel bir ses kalitesi ve fonksiyon tusu ile ayarlanabilir 3 ayrı ses profili var

Gigaset SL450, genis adres defteri sayesinde kontaklarınızı –ve aile fertlerinizin kontaklarını -kolaylıkla yönetmenizi saglar. Her biri üç numara içeren 500 kayıt girisi sunar. Bunlarbilgisayarınızdaki Outlook ile Bluetooth® veya micro USB aracılıgı ile kolaylıkla senkronize olur.Ayrıca çok kullanıslı: VIP arama fonksiyonu ve dogum günü hatırlatıcısı. Çok önemli kisileriçin –ve çok önemli amaçlar için.


Gigaset SL450 yürürken konusmayı sevenler için ideal: Kulaklık baglantısı sayesinde(2.5mm veya Bluetooth®) sayesinde tam bir hareket özgürlügünüz var –bu sayedediger aktivitelerinizi de sürdürebilirsiniz. Menzil uyarı tonunun baglantıyıkaybetmeden size uyaracagını bilmek güzel –mesafeli ayarlarda bile.


Gigaset SL450 maksimum konforunuz için dikkatlice fonksiyonlarla dolduruldu.Telefonunuz sessizdeyken dahi gelen aramalar için titresimli uyarı tonu. Yine deherhangi bir aramayı kaçırırsanız ekran mesajı ve tus ısıgı ile bilgilendirilirsiniz.Hepsinin ötesinide bilinmeyen numaralardan gelen çagrıları engelleyebilirsiniz:CLIP bilgisi olmayan aramalar sadece görsel olarak bilgilendirilirler. Maksimumseviyede huzur ve sakinlik için.


Gigaset S850 sizi full-duplex kalitedeki mükemmel eller serbest fonksiyonu ile beğeninizikazanır. Aynı anda konuşmak ve dinlemek görüşmenize doğal bir akış sağlar! Bu şekildearamalarınız konforlu ve görüştüğününüz kişiye tam konsantrasyon ile gerçekleşir:telekonferanslar için vargeçilmez. Üç ayrı ses profili bulunduğunuz ortama göre akustiğiayarlamanızı sağlar ve size daha da falza konfor yaratır. Görüşme esnasında herhangi biranda yan tuşlar ile de sesi ayarlayabilirsiniz.


Yeni Gigaset S850 baz istasyonu ile el cihazı arasındaki mesafeye göre iletisim gücünüayarlar. Sonuç: dogaya saygılı efektif bir telefon. ECO modu iletisim gücünü %80 oranınakadar düsürürken, ECO mod PLUS telefon kullanılmazken iletisim gücünü kapatır.Bu sekilde eviniz gereksiz sinyal yayılımından korunmus olur.


Gigaset SL450A GO ile cevapsız çagrıları takip etmek çokkolay. Sabit ve internet arama numaralarınız için her biri55 dakika kayıt saglayan üç ayrı telesekreter sunuyor – veher biri için ayrı bir anons ile.


Istege baglı Gigaset GO teknolojisi ile sabit hat kullanımı ve 6 numaraya kadar aynı andaiki görüsme yapılabilen Internet aramaları arasında seçim yapabilirsiniz. Ayrıca hem sabitaramalar hem de Internet aramaları için entegre üç telesekreter sunar. Diger Gigaset GOcihazları ile uluslararası ücretsiz görüsme için telefonunuza Gigaset.net ile baglanın. - veyamobil kontaklarınızı kolaylıkla el cihazınıza ekleyebilmek ve sabit hattınıza gelen cevapsızçagrılardan e-posta ile haberdar olmak için akıllı telefonunuzu sabit hat agınıza ekleyin.Heyecan verici bir ek: Havadurumu gibi servislere kolay erisim. Merhaba gelecek!
Genel Özellikler
Bağlantısı : Analog telefon bağlantısı, IP bazlı telefon bağlantısı
Telefon Numarası : 1
Paralel Çağrılar : 1
Telesekreter : Hayır
ECO DECT : El cihazından baz istasyonuna olan mesafeye göre aktarım gücünün otomatik olarak azaltılması, Bekleme modunda radyasyon yaymaz (ECO mode plus), Düşük güç tüketimi
Ek Özellikler
Bekleme süresi: maksimum (saat) : 200
Konuşma süresi: maksimum (saat) : 12
Adres defteri giriş sayısı, : 500
VIP girişler için özel zil sesleri : Evet
Mobilden el cihazına Bluetooth® aracılığıyla V-Kart transferi : Evet
QuickSync (Outlook, Google-Contacts) aracılığıyla adres defteri senkronizasyonu : Evet
Oda izleme (Babyphone) : Evet
Takvim : Evet
Alarm fonksiyonu : Evet
Gelen ve giden dış çağrılar için numara atama : Evet
Gelen ve giden iç çağrılar için numara atama : Evet
Dahili (interkom) arama : Evet
Harici aramaların dahili aktarımı, konferans görüşme, geri arama : Evet
Telesekreter
Kayıt zamanı en fazla dakika : 55
Telesekreter sayısı : 3
Cevaplama ve kaydetme fonksiyonu : Evet
Sadece cevaplama fonksiyonu : Evet
Boyutlar / Teknik Özellikler
El cihazı, mm olarak Y x G x D : 104
Baz istasyonu, mm olarak Y x G x D : 132 x 105 x 46
Baz istasyonu, gr olarak ağırlık : 120
Şarj cihazı, mm olarak Y x G x D : 70 x 59 x 29
Şarj cihazı, gr olarak ağırlık : 130
Batarya : 1 x LiION
Boyutlar, mm olarak Y x G x D : 49 x 37
Boyutlar, mm olarak Y x G x D : 49 x 37
Telefon Özellikleri
Ekran tipi : Renkli Ekran (tam renkli)
Ses Özellikleri
Zil sesleri : 22
Zil sesi seviyesi : Evet