Gigaset Keeper ( Tekli Paket )

Keeper, kaybolma ihtimali yüksek olan tüm esyalarınızı korur: Anahtarlarınız, çantanız, valiziniz, cep telefonunuz. Cihaz üzerindeki verici, akıllı telefonunuzdaki uygulama ile senkronize olarak çalısır. Böylelikle ilistirildigi degerli esyalarınızın yerini bulma konusunda size yardımcı olur.
Degerli esyalarınızı kolayca bulur Isıklı ve sesli Bluetooth 4.0 uyarıcıya sahiptir Akıllı telefonunuza kolayca yüklenebilen ücretsiz keeper uygulaması ile çalısır Siyah ve Beyaz renk seçenekleri
Anahtarlarınız iz bırakmadan kayboldu! Ceketinizin cebinde mi, yoksa kanepenin altında mı düstü? Keeper sizi bilgilendirir. Anahtarlıga ilistirilmis keeper hem sesli hem de ısıklı uyarısıyla anahtarlarınızı bulmanızı saglar.
Seyahat ederken veya bir kafeden çıkarken çantanızı rahatlıkla geride bırabilirsiniz. Keeper ile bu sorun olmaktan çıkar. Çantanız belirli bir menzilin dısında kaldıgında hemen telefonunuza uyarı mesajı gelir. Böylece hiçbir esyanız geride kalmaz.
Bazı zamanlar, özellikle yabancı oldugunuz bir semtte aracınızı nereye park ettiginizi hatırlamak zor olabilir. Uygulama keeper ile en son iletisimde oldugu noktayı ezberler. Böylece harita üzerinden arabanızı nerede bıraktıgınızı görebilirsiniz.
Telefonunuz üzerinden Keeper’ın ilistirildigi degerli esyalarınızı izleyebilirsiniz. Peki ya telefonunuz kaybolursa? Keeper yine bulma görevini üstlenir. Keeper üzerindeki dügmeye iki kez basarsanız cep telefonunuz sesli olarak uyarı vermeye baslar.
Akıllı telefon üzerinden Keeper’ın (ve baglı bulundugu esyanızın) ısıklı ve sesli uyaru vermesini saglar. Keeper üzerindeki butonu çift basıldıgında cep telefonunuza uyarı sinyali gönderir. Keeper (ve baglı bulundugu esyanız) sizden uzaklasırsa telefonunuza uyarı mesajı iletir. Keeper (ve baglı bulundugu esyanız) size yakınlasırsa telefonunuza uyarı mesajı iletir. Her bir farklı keeper için farklı uyarı mesaj seçenekleri sunar.